PILIHAN PENGINAPAN BAITUN NAHRI

RUMAH BUNGA RAYA

1/9

Boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 2 orang kanak-kanak. Rumah yang paling hampir dengan sungai. Rekabentuk rumah yang unik kerana tandas berada diluar. Mempunyai ruangan dapur yang selesa, kelengkapan untuk memasak dan sedikit bahan asas untuk memasak.

harga dari :

RM 300

satu malam

RUMAH KENANGA

1/10

Boleh memuatkan 8 hingga 10 orang dewasa. Mempunyai beranda yang luas. Sesuai untuk aktiviti berkeluarga. Mempunyai ruangan terbuka (tanpa bilik) yang selesa dan ruangan dapur yang selesa, kelengkapan untuk memasak serta sedikit bahan asas untuk memasak.

harga dari :

RM 400

satu malam

RUMAH BULOH KUNING

1/12

Rumah Buloh Kuning mempunyai 4 buah bilik (berasingan) iaitu Melati, Kejora, Rose dan Bidara. Bilik ditingkat atas ialah Rose dan Melati. Manakala, ditingkat bawah ialah Bidara dan Kejora.  Setiap bilik memuatkan 2 orang dewasa yang berharga RM200 untuk satu malam. Setiap bilik Rumah Buloh Kuning TIDAK disediakan penghawa dingin tetapi mempunyai kipas angin syiling serta kelengkapan asas bilik tidur. Golongan kurang upaya digalakkan penginap di bilik tingkat bawah iaitu Bilik Bidara dan Kejora.

harga dari :

RM 200**

satu malam

RUMAH TANJUNG

1/10

Boleh memuatkan 4 orang dewasa dan 5 orang kanak-kanak. Mempunyai beranda yang luas untuk berehat sambil menikmati kesegaran alam semulajadi. Terdapat 2 bilik  dan ruangan dapur yang selesa, kelengkapan untuk memasak serta sedikit bahan asas untuk memasak.

harga dari :

RM 400 

satu malam

RUMAH CHEMPAKA

1/9

Boleh memuatkan 8 hingga 12 orang dewasa. Rumah yang berdekatan dengan sungai. Mempunyai beranda yang luas untuk aktiviti keluarga.

Mempunyai 1 bilik yang luas dan ruang terbuka (tanpa bilik). Terdapat ruangan dapur yang selesa, kelengkapan untuk memasak dan sedikit bahan asas untuk memasak.

harga dari :

RM 800

satu malam

RUMAH KEMBOJA

1/10

Sesuai untuk pasangan kelamin (berkahwin) dan seorang kanak-kanak bawah umur 6 tahun. Suasana bilik yang sangat romantik. Mempunyai satu ruang terbuka (tanpa bilik) yang dilengkapi dengan keperluan perabot yang lengkap. Tidak disediakan dapur dan kelengkapan untuk memasak.

harga dari :

RM 320

satu malam

Keselesaan anda keutamaan kami