Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat yang lebih lanjut 

Sila hubungi kami :

UNTUK TEMPAHAN :

Terima kasih kerana menghubungi kami. Pihak kami akan memberi maklumbalas sebaik mungkin dalam masa terdekat.

Sila Whatsapp Message terus ke 019-2724 133

FAQ

1. Bolehkah saya membatalkan tempahan ? Adakah deposit dikembalikan sekiranya tempahan dibatalkan ?

Jawapan : Deposit TIDAK AKAN dikembalikan sekiranya tetamu membuat pembatalan penempahan penginapan. Deposit juga TIDAK akan dikembalikan sekiranya saya TIDAK HADIR pada tarikh check-in serta TIDAK BOLEH menukar tarikh tempahan.

2. Bolehkah saya melakukan penukaran tarikh tempahan selepas membuat tempahan ?

Jawapan : Boleh sekiranya tarikh check-in TIDAK KURANG dari 7 Hari. Untuk penukaran tarikh, sila maklumkan segera kepada Khidmat Pelanggan Bonda Valley di talian 016 - 2472 133. Tertakluk kepada kekosongan.

3. Sekiranya saya tidak membayar deposit dalam masa 48 jam, Adakah tempahan saya masih SAH ?

Jawapan : Tempahan anda TIDAK SAH sekiranya anda gagal membayar deposit dalam masa 48 jam. Tempahan anda akan dibatalkan secara automatik dan pembatalan tempahan secara automatik ini akan dimaklumkan terus ke alamat email anda.

4. Bolehkah saya mendaftar masuk selepas pukul 8.00 malam bagi penginapan di RUMAH HUTAN ?

Jawapan : TIADA MASALAH untuk mendaftar masuk (check-in) selepas pukul 8.00 malam bagi penginapan di RUMAH HUTAN. Tetamu hendaklah memaklumkan segera kepada pihak kami untuk pengurusan kenderaan ke penginapan RUMAH HUTAN.

5. Bolehkah saya membawa dan meletakkan kenderaan di penginapan RUMAH HUTAN ?

Jawapan : Kenderaan TIDAK DIBENARKAN naik ke penginapan RUMAH HUTAN. Kenderaan hendaklah diletakkan di kawasan yang telah ditetapkan. Tetamu akan dibawa ke penginapan menggunakan kenderaan RUMAH HUTAN.