top of page

POLISI PEMBATALAN TEMPAHAN DAN PEMULANGAN SEMULA (REFUND)

  1. TIADA Pemulangan Semula (Refund) bagi tetamu yang GAGAL hadir pada Tarikh Check-In tanpa menghubungi pihak Bonda Valley. Sekiranya pelanggan menghubungi selepas Tarikh check-in/check-out TIADA Pemulangan Semula (Refund) akan diberikan.

  2. Pelanggan yang MEMBATALKAN tempahan ANTARA 3 HARI atau kurang sebelum Tarikh Check-in, Pihak Bonda Valley akan mengenakan penalti bagi 1 Malam daripada harga penginapan yang ditempah. . Caj pengendalian akan dikenakan sebanyak 2% (dari harga yang dibayar) bagi urusan pemulangan semula bagi setiap tempahan.

  3. Pelanggan akan menerima Pemulangan Semula secara PENUH sekiranya membatalkan tempahan selewat-lewatnya 3 hari sebelum Tarikh Check-in. Caj pengendalian akan dikenakan sebanyak 2% (dari harga yang dibayar) bagi urusan pemulangan semula bagi setiap tempahan.

  4. Sekiranya tetamu ingin membuat pemulangan semula (refund), pelanggan dikehendaki menekan link pembatalan tempahan yang telah disertakan di dalam email sewaktu tempahan dibuat.

  5. Pemulangan semula wang akan mengambil masa 14-30 hari berkerja dari tarikh pembatalan tempahan dibuat (pembatalan melalui link atau pembatalan melalui jotform yang- diberikan oleh khidmat pelanggan Bonda Valley). Pemulangan semula akan dikreditkan ke akaun seperti yang telah diisi pada Jotform. Pemulangan semula akan dikreditkan kepada kad debit/kredit bagi pembayaran yang menggunakan kad debit/kredit.

  6. Tetamu juga boleh terus menghubungi khidmat pelanggan (telefon, email, & whatsapp) Bonda Valley untuk mendapatkan pautan link pemulangan semula bagi setiap pembatalan tempahan. Pemulangan semula tetap tertakluk kepada para 1 hingga 3.

URUSAN PEMULANGAN SEMULA (REFUND & PENJADUALAN SEMULA)

Reservation Bonda Valley

Rumah Hutan Terapi Alam

Jalan Lama Genting

44300 Batang Kali

Selangor Darul Ehsan

Tel No. : 013 – 779 0533 (call & whatsapp)

Email: bondavalley@jrmholistik.com.my

Website: www.bondavalley.com

bottom of page